Επικαιρότητα

Generation 92: Ευρωπαϊκός διαγωνισμός video για το περιβάλλον

Generation 92: Ευρωπαϊκός διαγωνισμός video για το περιβάλλον Ποιο είναι το όραμά σας για έναν αειφόρο τρόπο ζωής σε 20 χρόνια από σήμερα; Ο διαγωνισμός “Generation ‘92”, που διοργανώνει ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Περιβάλλοντος (EEA)παρέχει την ευκαιρία σε νέους της Ευρώπης, γεννημένους το 1991, 1992 ή 1993 να δημιουργήσουν ένα video στο οποίο θα προβάλλουν το όραμά τους για ένα αειφόρο μέλλον.

Οι νικητές θα προσκληθούν να συμμετάσχουν σε μια εκδήλωση για την αειφόρο ανάπτυξη στην Κοπεγχάγη τον Ιούνιο του 2012. Επίσης οι νικητές θα μοιραστούν ένα χρηματικό βραβείο ύψους 6000 Ευρώ (3000 Ευρώ ο πρώτος, 2000 Ευρώ ο δεύτερος και 1000 Ευρώ ο τρίτος) και θα απονεμηθούν πλακέτες. Συμμετοχές θα γίνονται δεκτές από 1 Μαρτίου ως 2 Απριλίου 2012.

Τα βίντεο πρέπει να είναι μικρού μήκους, μεταξύ 30 δευτερολέπτων και δύο λεπτών, και να δείχνουν το προσωπικό όραμα του διαγωνιζόμενου για ένα αειφόρο μέλλον.

Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό θα μπορούν να αναδείξουν περιβαλλοντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χώρες τους και να προτείνουν τρόπους επίλυσής τους ή να επικεντρωθούν στο ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η γενιά τους προς ένα αειφόρο μέλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Περιβάλλοντος.

 

Πηγή:http://www.qualitynet.gr