Επικαιρότητα

Έξυπνος λαμπτήρας παραμένει ανοιχτός σε διακοπές ρεύματος

Έξυπνος λαμπτήρας παραμένει ανοιχτός σε διακοπές ρεύματος Η λάμπα SmartCharge LED έχει αναπτυχθεί με τον απλό σκοπό να διασφαλίσει κάποια λεπτά φωτισμού σε περιπτώσεις διακοπής ρεύματος.

Περιλαμβάνει τεχνολογία που είναι σε θέση να καθορίσει αν κάποιος έχει μόλις σβήσει το φως στο διακόπτη, ή έχει υπάρξει μια πραγματική διακοπή ρεύματος. Στη δεύτερη περίπτωση, η λάμπα παρέχει στους χρήστες κάποιες ώρες συνεχούς φωτός.

Η 5 W SmartCharge LED λάμπα μπορεί να αποδώσει 350 lumens, με 3.000Κ, 4.000Κ και 5.000K θερμοκρασίες χρώματος, με γωνία δέσμης 120 μοιρών. Ένας ενσωματωμένος, εν αναμονή διπλώματος ευρεσιτεχνίας, Grid & Switch Sensor, είναι σε θέση να καθορίσει εάν υπάρχει διακοπή ρεύματος, να ανιχνεύσει τη θέση του διακόπτη ή του φωτιστικού στο οποίο είναι συνδεδεμένος ο λαμπτήρας και είτε θα επιτρέψει στη λάμπα να φωτίσει το δωμάτιο, ή θα το αφήσει στο σκοτάδι, μέχρι κάποιος να ανάψει το διακόπτη.

«Για πρώτη φορά, μπορείτε να ελέγχετε τη λάμπα σας από τον ίδιο διακόπτη τοίχου, κατά τη διάρκεια μιας διακοπής ρεύματος», δήλωσε η εφευρέτης Shailendra Suman. «Αυτό ήταν ένα πολύ δύσκολο πρόβλημα προς επίλυση. Είδαμε μια ανεκπλήρωτη ανάγκη στην αγορά και έτσι μια μεγάλη ευκαιρία. Υπάρχουν πολλά μέρη στον κόσμο, με συχνές διακοπές ρεύματος. Αυτή η λάμπα θα ήταν ιδανική για τα σπίτια και τις επιχειρήσεις σε αυτές τις χώρες».

 

Πηγή:http://www.4green.gr