Επικαιρότητα

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου Η πιο ρομαντική-εμπορική- ημέρα της χρονιάς έφτασε! Αν η επιλογή σας είναι να ανήκετε στους ρομαντικούς, τότε βρείτε έναν εύκολο, γρήγορο και χαμηλού κόστους τρόπο να πρωτοτυπήσετε με μια κατασκευή που θα προσδώσει ρομαντικό χαρακτήρα σύμφωνα με τις επιταγές της μέρας για τον αγαπημένο σας.

Δεν έχετε παρά να χρησιμοποιήσετε πολύ απλά υλικά, όπως για παράδειγμα ένα κομμάτι σύρμα. Αυτοσχεδιάστε, λυγίστε το, σχηματίστε μια λέξη που θα δώσει χαρά στον σύντροφο σας. Έπειτα τυλίξτε το με κορδέλα, κορδόνι ή ακόμη και καλώδιο. Μπορείτε να το κρεμάσετε στον τοίχο, να το τοποθετήσετε στο μαξιλάρι ή να το αφήσετε στο κέντρο του τραπεζιού.

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα μπουκέτο από καρδιές, χρησιμοποιώντας σαν πρώτη ύλη κομμάτια από σφουγγάρι. Κόψτε το σε σχήμα καρδιάς, και χρωματίστε το με μπογιά η επικαλύψτε το με ύφασμα. Κολλήστε τις καρδιές σε λεπτά ξυλάκια (καλαμάκι από σουβλάκι θα ήταν ιδανικό) και τοποθετήστε τα σε μικρά γυάλινα βαζάκια που μπορείτε να προμηθευτείτε πολύ εύκολα και με χαμηλό κόστος.

Εάν τώρα θέλετε να δώσετε μια καλλιτεχνική διάσταση στο δημιούργημά σας, τότε δεν έχετε παρά να χρησιμοποιήσετε κομμάτια από σκουριασμένο σύρμα και να τα δέσετε μεταξύ τους δημιουργώντας ένα πλέγμα σε σχήμα καρδιάς. Το αποτέλεσμα μπορεί να εντυπωσιάσει, δίνοντας μία ρετρό διάσταση στην κατασκευή σας.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, η αγάπη δεν έχει ημερομηνίες μέρες και ώρες, ούτε απαιτεί ένα ακριβό κόσμημα ή μια επώνυμη πανάκριβη τσάντα. Αυτά δεν μπορούν να δώσουν το χαρακτήρα του one of a kind μιας προσωπικής κατασκευής.

 

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου