Επικαιρότητα

Ηλεκτρικό scooter Lit Motors Kubo

Ηλεκτρικό scooter Lit Motors Kubo H Lit Motors ετοιμάζει ένα ακόμη ιδιαίτερο ηλεκτρικό scooter, το οποίο ξεχωρίζει για τους τεράστιους χώρους του, και ζητά τη βοήθεια των υποστηρικτών της.

Η Lit Motors είναι μια εταιρεία που μας έχει συνηθίσει σε ιδιαίτερες προτάσεις. Πριν ένα χρόνο περίπου, παρουσίασε το ηλεκτροκίνητο C-1, το οποίο συνδύαζε τα πλεονεκτήματα μοτοσικλέτας και αυτοκινήτου. Τώρα, παρουσιάζει το Kubo, ένα ηλεκτρικό scooter με μεταφορικές δυνατότητες ίδιες με αυτές που έχει ένα… φορτηγάκι!

Όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία, το Kubo διαθέτει μια ιδιαίτερη ποδιά, η οποία είναι κλειστή από πάνω και η οποία προσφέρει άφθονο χώρο! Αυτό σημαίνει πως ο ιδιοκτήτης του scooter μπορεί να μεταφέρει δεκάδες πράγματα με ασφάλεια, καθώς το Kubo μπορεί να μεταφέρει 140 κιλά περίπου (μαζί με τον αναβάτη). Παρά το γεγονός, μάλιστα, ότι μπορεί να φορτωθεί σα… μουλάρι, το ηλεκτρικό Kubo έχει τελική ταχύτητα 70 χλμ./ώρα και αυτονομία 80 χλμ., σύμφωνα με την εταιρεία.

Ο ηλεκτρικός κινητήρας έχει απόδοση 3 kW και διαθέτει σύστημα φόρτισης μέσω των φρένων. Παράλληλα, διαθέτει ενσωματωμένο φορτιστή, ώστε να φορτίζει τη μπαταρία του σε οποιαδήποτε πρίζα. Επιπλέον, διαθέτει κι άλλα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, όπως ρυθμιζόμενη κατά ύψος σέλα και LED φανάρι.

Το Kubo βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε φάση χρηματοδότησης. Η Lit Motors ξεκίνησε τη σχετική καμπάνια στο Kickstarter και ζητά την υποστήριξη των μοτοσικλετιστών. Οι τελευταίοι μπορούν να συμβάλλουν με μερικά δολάρια, κερδίζοντας μπλουζάκια ή άλλα αναμνηστικά, ή να προπαραγγείλουν το δικό τους Kubo, ξοδεύοντας κάτι περισσότερο από 5.000 δολάρια. Προς το παρόν, ο στόχος της εταιρείας μοιάζει μακρινός, ωστόσο, μένουν ακόμη 14 ημέρες, μέχρι να ολοκληρωθεί η καμπάνια.

 

Ηλεκτρικό scooter Lit Motors Kubo

Ηλεκτρικό scooter Lit Motors Kubo

Πηγή:http://www.4green.gr