Επικαιρότητα

Παραμυθένια γλυπτά από πάγο στην μαγευτική Μπριζ

Παραμυθένια γλυπτά από πάγο στην μαγευτική Μπριζ Ο γλύπτης Sergey Aseev από τη Ρωσία, δημιουργεί ένα γλυπτό, αντλώντας έμπνευση από την πιο πρόσφατη ταινία της Disney «Frozen», στο φεστιβάλ γλυπτών από χιόνι και πάγο, στην Μπριζ του Βελγίου.

Στην ταινία Frozen, που ξεκίνησε ως μεταφορά του κλασικού παραμυθιού του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, «Η Βασίλισσα του Χιονιού», μια προφητεία, καταδίκασε το βασίλειο σε έναν ατελείωτο Χειμώνα. Στο φεστιβάλ της Μπριζ, 28 καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο, δημιούργησαν 55 γλυπτά από 250 τόνους πάγου, που αναπαριστούν πολλούς χαρακτήρες από διάφορες ταινίες της Disney.

Στο ice bar μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας… on the rocks, απλά καλό είναι να φοράτε τα γάντια και τον σκούφο σας, καθώς η θερμοκρασία στο παλάτι του πάγου, είναι σταθερά στους μείον έξι βαθμούς Κελσίου!

Το φεστιβάλ (μπροστά από τον κεντρικό σταθμό της πόλης) ξεκινάει στις 22 Νοεμβρίου και θα τελειώσει στις 5 Ιανουαρίου του 2014 και αποτελεί την καλύτερη ευκαιρία για ένα ταξίδι σε αυτή τη μικρή αλλά «μαγική» πόλη, με την απαράμιλλη μεσαιωνική ομορφιά.

 

Παραμυθένια γλυπτά από πάγο στην μαγευτική Μπριζ

Παραμυθένια γλυπτά από πάγο στην μαγευτική Μπριζ

Πηγή:http://www.clickatlife.gr