Επικαιρότητα

G tour: Ποδηλατικός γύρος της Ελλάδας για καλό σκοπό

G tour: Ποδηλατικός γύρος της Ελλάδας για καλό σκοπό Μια σημαντική και αξιόλογη προσπάθεια πρόκειται να πραγματοποιήσει ένας συνάνθρωπός μας, ο Βασίλης Παπαγεωργίου και αυτή είναι ο γύρος της Ελλάδας με ποδήλατο, για φιλανθρωπικό σκοπό.

Το ταξίδι του με το ποδήλατο θα ξεκινήσει στις 4 Νοεμβρίου και αναμένεται να διαρκέσεις έως τις 17 Νοεμβρίου 2013. Σκοπός του ποδηλατικού γύρου είναι να συγκεντρώσει ένα χρηματικό ποσό της τάξεως των 3.000 ευρώ -ή και περισσότερα- για να στηρίξει τις δράσεις του μη κερδοσκοπικού οργανισμού "Το χαμόγελο του παιδιού".

Η ονομασία του ποδηλατικού αυτού ταξιδιού είναι G tour (γύρος G) και προκύπτει από το σχήμα της διαδρομής που θα ακολουθήσει ο Β. Παπαγεωργίου, ξεκινώντας από το βόρειο άκρο της Ελλάδας (Αλεξανδρούπολη), φτάνοντας στο νότιο σημείο της χώρας μας, στο Ηράκλειο της Κρήτης και καταλήγοντας, με το πλοίο της γραμμής πλέον, στην Αθήνα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να παρακολουθούν το ταξίδι του όλες αυτές τις ημέρες μέσα από το site που έχει δημιουργήσει για το σκοπό αυτό: http://thegtour.weebly.com/, στο οποίο θα υπάρχουν φωτογραφίες από τη διαδρομή καθώς και η δυνατότητα για όσους το επιθυμούν να αφήνουν τα σχόλια και τα μηνύματά τους στο blog της σελίδας.

Επιπλέον, στη σελίδα θα βρείτε πληροφορίες για τον τρόπο να συμβάλλετε οικονομικά στην επίτευξη του στόχου, μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό ή paypall. Γι’ αυτό το σκοπό στο πάνω μέρος της σελίδας απεικονίζεται μια μπάρα που αντιπροσωπεύει το ποσό των χρημάτων το οποίο συγκεντρώνεται και ενημερώνει τους επισκέπτες.

Εμείς του ευχόμαστε ασφαλή ποδηλατικά χιλιόμετρα και καλή επιτυχία στην επίτευξη του στόχου του.

 

Πηγή:http://www.in.gr