Επικαιρότητα

Το πρώτο Διεθνές Φεστιβάλ Σκύλου στην Αθήνα

Το πρώτο Διεθνές Φεστιβάλ Σκύλου στην Αθήνα To Σαββατοκύριακο 5 και 6 Οκτωβρίου 2013, μικροί και μεγάλοι δίνουν ραντεβού στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό (πρώην δυτικό αεροδρόμιο – έναντι Αγ. Κοσμά) σε μια μεγάλη γιορτή για τον σκύλο.

Στη γιορτή για τον τετράποδο φίλο μας είναι καλεσμένοι όλοι. Άνθρωποι που αγαπούν και σέβονται τα ζώα, έχοντες κατοικίδιο ή μη και άνθρωποι που θέλουν να ενημερωθούν, δεν έχουν παρά να επισκεφθούν το πρώτο International Dog Festival-Athens 2013.

Σε έναν στεγασμένο χώρο 7.000 τ.μ. οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν επιδείξεις εκπαιδευμένων σκύλων, διαγωνισμούς και εκδηλώσεις από τις οποίες θα ενημερωθούν για τη βελτίωση της καθημερινότητας του σκύλου. Οι συμμετοχές στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων αφορούν στη φροντίδα και τον καλλωπισμό, προϊόντα, εξοπλισμό άσκησης, προγράμματα agility, εκπαίδευση σκύλου (βασική υπακοή και φύλαξη) κ.α.

Παράλληλα, δεκάδες φυλές σκύλων θα παρουσιαστούν κατά την διάρκεια του διήμερου φεστιβάλ, στο πλαίσιο του οποίου θα διεξαχθεί η διπλή διεθνής έκθεση του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδας (ΚΟΕ).

Οι ώρες λειτουργίας του φεστιβάλ και τις δυο ημέρες είναι από τις 9.00 έως τις 19.00.

 

Πηγή:http://www.in.gr