Επικαιρότητα

Coca Cola 3E: Μειωμένο το ενεργειακό αποτύπωμα εκδηλώσεων

Coca Cola 3E: Μειωμένο το ενεργειακό αποτύπωμα εκδηλώσεων Μειωμένο κατά 50% το ενεργειακό αποτύπωμα του Amita Motion It's my Live και της Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2011. Η Coca-Cola Τρία Έψιλον με την Amita Motion έκαναν πράξη για 4η χρονιά την περιβαλλοντική τους υπευθυνότητα. Αναλυτικότερα,

η Coca-Cola Τρία Έψιλον με την Amita Motion, συνεπής στις δεσμεύσεις της να εστιάζει σε δράσεις που προάγουν την υπεύθυνη συμπεριφορά απέναντι στο περιβάλλον και στους φυσικούς πόρους του πλανήτη αντιστάθμισε για 4η συνεχή χρονιά το ενεργειακό αποτύπωμα των εκδηλώσεων Amita Motion It's my Live 2011 και Ημέρας Θετικής Ενέργειας 2011 και ανακύκλωσε όλα τα απορρίμματα που προκλήθηκαν κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, ακολουθώντας τα εξαιρετικά αποτελέσματα των προηγουμένων ετών και στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της σε Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και Αθήνα, η Amita Motion, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ), προχώρησε στην ανακύκλωση του 80% του συνολικού όγκου των αποβλήτων που προέκυψαν από τη διοργάνωση.

 

Πηγή:http://www.qualitynet.gr