Επικαιρότητα

Περιβαλλοντική πιστοποίηση για το Olympia Golden Beach

Περιβαλλοντική πιστοποίηση για το Olympia Golden Beach Το Olympia Golden Beach Resort & Spa πιστοποιήθηκε πρόσφατα από την Bureau Veritas με «ISO 14001:2004» για τις υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές που χρησιμοποιεί και προωθεί.

Μετά και την πρόσφατη βράβευση από το travelife.org με το Travelife Golden Award για τα σημαντικά επιτεύγματά του σε θέματα διαχείρισης και προώθησης της αειφόρου ανάπτυξης, η συγκεκριμένη πιστοποίηση έρχεται να επικυρώσει την δέσμευση του Olympia Golden Beach για μια συνεχή προσπάθεια σωστής διαχείρισης των περιβαλλοντικών θεμάτων.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, για το Olympia Golden Beach η σωστή περιβαλλοντική διαχείριση και η κοινωνική πολιτική αποτελούν εξίσου σημαντικές προτεραιότητες όσο και η ικανοποίηση των επισκεπτών του. Άλλωστε, η απόδειξη μιας αξιόπιστης περιβαλλοντικής συμπεριφοράς αποτελεί όλο και πιο σημαντικό κριτήριο επιλογής από τους πελάτες.

Το Bureau Veritas Certification ήταν ο πρώτος φορέας πιστοποίησης παγκοσμίως που διαπιστεύθηκε για πιστοποιήσεις Συστημάτων Διαχείρισης Περιβάλλοντος ISO 14001, ενώ είναι αναγνωρισμένος από περισσότερους από 15 εθνικούς και διεθνείς φορείς διαπίστευσης σε όλο τον κόσμο.

Πρόκειται λοιπόν για μια πιστοποίηση εξαιρετικά σημαντική και δείχνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ότι το Olympia Golden Beach Resort & Spa δεν γνωρίζει μόνο πώς να μετατρέπει τις διακοπές των επισκεπτών του σε ένα ταξίδι στην πολυτέλεια, αλλά δεσμεύεται κιόλας σε όλη τη διαδρομή του για τις υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές που χρησιμοποιεί και προωθεί.

 

Πηγή:http://www.energypress.gr