Επικαιρότητα

TNT: Οικολογικές και ασφαλείς συσκευασίες

TNT: Οικολογικές και ασφαλείς συσκευασίες H ‘πορτοκαλί’ εμπειρία της ΤΝΤ δε θα μπορούσε να μη χαρακτηρίζει και τις ιδιαίτερες συσκευασίες της εταιρείας.

Σεβόμενη τις αποστολές των πελατών της και προστατεύοντας το περιεχόμενό τους με μία μεγάλη ποικιλία συσκευασιών για κάθε ιδιαίτερη ανάγκη μεταφοράς, η ΤΝΤ μεταφέρει ευαίσθητα φορτία όπως, φαρμακευτικό και βιολογικό υλικό, δείγματα αίματος σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΙΑΤΑ προσφέροντας δυνατότητα ξηρού πάγου και ελεγχόμενης θερμοκρασίας αλλά και εύθραυστα φορτία όπως μπουκάλια, με τις ειδικές συσκευασίες σχεδιασμένες για την καλύτερη προστασία τους.

Οι συσκευασίες αποτελούνται από ανακυκλώσιμα και διασπώμενα υλικά για να μη βλάπτουν το περιβάλλον και να καλύπτουν περισσότερο από ικανοποιητικά, τις ανάγκες των πελατών για μεταφορά των ευαίσθητων προϊόντων τους με τρόπο σταθερό και ασφαλή.

Η πληθώρα επιλογών των συσκευασιών, είναι διαθέσιμη σε όλες τις υπηρεσίες της ΤΝΤ συμπεριλαμβανομένων των αυθημερόν υπηρεσιών, των υπηρεσιών ειδικού χειρισμού κ.λπ.

 

Πηγή:http://www.qualitynet.gr