Επικαιρότητα

Πρωτότυπο οικιακής μονάδας κατάλληλο για βόρεια κλίματα

Πρωτότυπο οικιακής μονάδας κατάλληλο για βόρεια κλίματα Το Passion House M1, που προορίζεται να αποτελέσει την πρώτη (και μικρότερη) μιας σειράς επικείμενων παρόμοιων δομών, έχει τη δυνατότητα να συναρμολογηθεί μέσα σε μια-δυο μέρες και φέρεται ως κατάλληλο σπίτι για βόρειες περιοχές.

Το Passion House M1 μπορεί να χρησιμεύσει ως ξενώνας, εξοχικό, σπίτι στην παραλία, ή κύρια κατοικία. Η ενός υπνοδωματίου μονάδα Προκάτ παραδίδεται με έπιπλα που έχουν ήδη εγκατασταθεί, και διαθέτει σύγχρονες ανέσεις, όπως ένα ντους, κουζίνα, ακόμη και προαιρετικά σάουνα.

Το σπίτι είναι κατασκευασμένο κυρίως από ξύλο, με τα εσωτερικά τοιχώματα κατασκευασμένα από cross-laminated πάνελ ξυλείας, και μια εξωτερική πέτρινη πρόσοψη. Μόνωση από ορυκτοβάμβακα βοηθά να κρατήσει τα καιρικά στοιχεία εκτός οικίας, και διαθέτει πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα εξαερισμού.

Η Architect 11 προωθεί Το Passion House M1, περισσότερο σαν ένα παραδοσιακό πέτρινο σπίτι, παρά ένα διάτρητο Προκάτ. Η εταιρεία υπολογίζει ότι η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας του σπιτιού, σε συνδυασμό με την ικανότητα να χειρίζεται βαριά φορτία χιονιού, το καθιστά ιδανική εφαρμογή για τις σκανδιναβικές χώρες - και πιθανώς για οπουδήποτε αλλού με παρόμοιο κλίμα.

 

Πηγή:http://www.4green.gr