Επικαιρότητα

O "Σταθμός" της γεύσης και της παρέας στην Πόλη της Ζακύνθου

O Εάν ψάχνετε στη Ζάκυνθο να διασκεδάσετε με τρόπο....Εγγλέζικο τότε ο Λαγανάς είναι εδώ για εσάς..Εάν η επιλογή σας είναι τουριστικός τρόπος για το φαγητό και τη διασκέδαση σας το Τσιλιβί θα σας ικανοποιήσει....

Εάν το ζητούμενο είναι η ποιότητα και η Ελληνικού τύπου διασκέδαση, προτιμίστε το Βασιλικό, αλλά και την Πόλη της Ζακύνθου. Εκεί, πίσω απο τον κεντρικό δρόμο του λιμανιού και της κεντρικής πλατείας, σε έναν ήσυχο δρόμο, θα βρείτε τον "Σταθμό".

Εάν πεινάτε...μην τον προσπεράσετε, εάν πάλι όχι...βρείτε χώρο για ένα κρασάκι....δεν θα το μετανιώσετε!

Ο "Σταθμός" πήρε το όνομα του από τον παλιό σταθμό ΚΤΕΛ της Ζακύνθου, ο οποίος χρόνια έμενε ερειπωμένος. Οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου με πολύ μεράκι αναπαλαίωσαν το κτίριο, με ύφος και χρώμα που θυμίζει τον παλιό σταθμό.

Η ποικιλία πλούσια και οι επιλογές της κουζίνας σπιτικές, οι άνθρωποι χαμογελαστοί πρόθυμοι και φιλόξενοι! Η Βάσω σε υποδέχεται και με χαμόγελο απαντά σε όλες σου τις ερωτήσεις (αδιάβαστε τουρίστα), σε προτρέπει σε λίγα μόνο λεπτά να νοιώσεις όμορφα και να ξεχάσεις προηγούμενες ατυχείς επιλογές σου!

Ο Δημήτρης, με την κιθάρα του, συνοδευόμενος από το μπουζούκι του Διονύση, σου φτιάχνει το κέφι με τις καντάδες, το τραγούδι και τα αστεία του....Αγαπά τον τόπο του και το δείχνει....

Ο "Σταθμός" έχει στην ταμπέλα του φωτογραφία από το παλαιό ΚΤΕΛ, διατηρώντας έτσι την παράδοση και τις μνήμες του κτιρίου. Μπράβο παιδιά, πάντα τέτοια και να βρείτε σύντομα μιμητές!

Όσο για τον επισκέπτη? Κερδίζει αμέσως νέους φίλους, και αυτό είναι από μόνο του σπουδαίο!

 

O

O