Επικαιρότητα

31ος Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών: Τρέξε να… σώσεις την αρκούδα!

31ος Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών: Τρέξε να… σώσεις την αρκούδα! Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ συμμετέχει στον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών ως επίσημη συνεργαζόμενη ΜΚΟ.

Στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης του κοινού για την προστασία της άγριας ζωής και του φυσικού περιβάλλοντος στην Ελλάδα, ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ θα συμμετάσχει την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013 στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση με τρεις ομάδες:

1) Την ομάδα της αρκούδας στα 5 χλμ.

2) Την ομάδα του ελληνικού ποιμενικού στα 10 χλμ

3) Την ομάδα του λύκου στο Μαραθώνιο Δρόμο των 42 χλμ.

Η συμμετοχή του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ στον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών είναι μια συμβολική κίνηση για τη συμμετοχή και την προώθηση της ιδέας της άγριας ζωής σε ακόμη περισσότερους πολίτες και υποστηρικτές. Αγωνιζόμαστε για την προστασία του περιβάλλοντος, τρέχουμε για τις αρκούδες, προχωράμε σε ένα πράσινο και υγειές μέλλον. Τρέξε στον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών και βοήθησε τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ να συνεχίσει να λειτουργεί!

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, χρειαζόμαστε τη συνδρομή και την υποστήριξή σας για να εξασφαλίσουμε την οικονομική βιωσιμότητα του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ χωρίς να βάλουμε σε κίνδυνο τα σημαντικά περιβαλλοντικά προγράμματα που είναι σε εξέλιξη, τις δράσεις μας, τη λειτουργία των Kαταφυγίων Αρκούδας και Λύκου, του Κτηνιατρικού Σταθμού και του Κέντρου Ενημέρωσης.

Κάθε δρομέας που θα τρέξει σε μία από τις τρεις ομάδες ενισχύει τις δράσεις της οργάνωσης, καθώς 10€ από το κόστος συμμετοχής κάθε δρομέα στον αγώνα θα διατεθούν ως δωρεά στον ΑΡΚΤΟΥΡΟ.

Το κόστος για κάθε δρομέα εξαρτάται από το είδος της διαδρομής και το πακέτο συμμετοχής που θα διαλέξει.