Επικαιρότητα

Νέα Δράση Ανακύκλωσης από το Ξενοδοχείο Carbonaki στη Μύκονο

Νέα Δράση Ανακύκλωσης από το Ξενοδοχείο Carbonaki στη Μύκονο Το Ξενοδοχείο Carbonaki στη Χώρα της Μυκόνου, ολοκλήρωσε το πρώτο έτος εφαρμογής του Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης κατά ISO 14001.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης αυτής περιόδου, η διοίκηση του ξενοδοχείου εφάρμοσε και επέκτεινε τις περιβαλλοντικές της δράσεις. Ολοκλήρωσε το πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης του ξενοδοχείου που μεταξύ άλλων περιελάμβανε μονώσεις στις 3 πτέρυγες της μονάδας καθώς και την εγκατάσταση αντλίας θερμότητας.

Η εξοικονόμηση ενέργειας και η φιλική προς το περιβάλλον λειτουργία της μονάδας, είναι βασικοί άξονες λειτουργίας για το ξενοδοχείο Carbonaki.

Πλέον, η δράση της ανακύκλωσης έχει επεκταθεί, με τη συλλογή από καπάκια πλαστικών μπουκαλιών. Τα καπάκια συλλέγονται από το Ξενοδοχείο και ανακυκλώνονται κατάλληλα με σκοπό την παροχή αμαξιδίων για παραπληγικούς συνάνθρωπους μας.

Πρόκειται για μια δίχως άλλο αξιέπαινη πρωτοβουλία, η οποία όταν κλιμακωθεί από το σύνολο των επαγγελματιών του χώρου, θα ανακουφίσει σε μεγάλο βαθμό τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού μας.

 

Νέα Δράση Ανακύκλωσης από το Ξενοδοχείο Carbonaki στη Μύκονο

Νέα Δράση Ανακύκλωσης από το Ξενοδοχείο Carbonaki στη Μύκονο