Επικαιρότητα

Γυμνή η Helen Flanagan για χάρη της PETA

Γυμνή η Helen Flanagan για χάρη της PETA Με τίτλο «τα εξωτικά δέρματα, ανήκουν στην ζούγκλα. Αφήστε τα ζώα έξω από τη γκαρνταρόμπα σας» η οργάνωση ήθελε να προωθήσει την απαγόρευση δερμάτινων ειδών από εξωτικά δέρματα και ζώα όπως οι σαύρες, τα φίδια κ.α.

Μια τεράστια αφίσα που δείχνει την Helen Flanagan να κουλουριάζεται σαν φίδι γύρω από ένα κορμό δέντρου αποκαλύφθηκε ως η νέα συνεργασία της οργάνωσης PETA με την ηθοποιό και μοντέλο Helen Flanagan.

Με τίτλο «τα εξωτικά δέρματα, ανήκουν στην ζούγκλα. Αφήστε τα ζώα έξω από τη γκαρνταρόμπα σας» η οργάνωση ήθελε να προωθήσει την απαγόρευση δερμάτινων ειδών από εξωτικά δέρματα και ζώα όπως οι σαύρες, τα φίδια κ.α.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε φορώντας ένα κορσέ του Agent Provocateur από την συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013, ο οποίος αποκάλυπτε τα πλούσια της προσόντα, σκούρο κολλητό τζην και τακούνια.

Και το μόνο faux-pas που έκανε, ήταν η αλογοουρά της, καθώς αποκάλυψε τα extensions της.

Μάλλον με τις αλλαγές που έκανε τον τελευταίο καιρό -είχε μακριά και κοντά μαλλιά,καστανά και ξανθά- τα μαλλιά κουράστηκαν και αναγκάστηκε να βάλει extensions, όμως οι στυλίστες του κόσμου θεωρούν πολύ "μπανάλ" να τα αφήνεις κανείς να φαίνονται και έτσι η Helen, σχολιάστηκε σε όλο το διαδίκτυο ποικιλοτρόπως.

 

Πηγή:http://www.protothema.gr