Επικαιρότητα

Ξεκίνησε το Greco Festival !

Ξεκίνησε το Greco Festival ! Η ανάγκη ευαισθητοποίησης και συμμετοχής των νέων για τα θέματα Περιβάλλοντος είναι ολοένα και μεγαλύτερη για αυτό προτείνεται η διενέργεια του 1ουΠράσινου Μουσικού Νεανικός Διαγωνισμός με θέμα το Περιβάλλον.

Η Περιφερειακή Ενότητα που θα λάβει χώρα το 1ο Festival θα είναι η Ανατολική Αττική

Το αντικείμενο της Διαγωνιστικής Διαδικασίας θα είναι η σύνθεση και συγγραφή μουσικού κομματιού με θέμα το περιβάλλον είτε από group νέων ή και με ατομικές συμμετοχές.

Νέοι και νέες από 15 έως 30+ ετών σε ατομικές ή ομαδικές συμμέτοχες καλούνται να γράψουν το δικό τους τραγούδι ( στίχους και μουσική) για το περιβάλλον και να το <<εκτελέσουν>> ζωντανά σε έναν live διαγωνισμό ανά δήμο. Ο κάθε νικητής ανά καλλικρατικό δήμο θα διαγωνιστεί με τους άλλους νικητές ( Σύνολο 13 νικητές από τα ημιτελικά ) και θα διαγωνιστούν για το ποιος θα είναι ο τελικός νικητής.

Ο Πρώτος Νικητής του νεανικού μουσικού διαγωνισμού εκτός ότι το τραγούδι του θα γίνει το επίσημο τραγούδι της Περιφέρειας Αττικής για το Περιβάλλον θα του δοθούν και τα υλικά μέσα για να κάνει το πρώτο του δισκογραφικό βήμα.

Σας Περιμένουμε!!!