Επικαιρότητα

Διεκδικήστε ένα ταξίδι σε καταφύγιο ζώων στην Αφρική

Διεκδικήστε ένα ταξίδι σε καταφύγιο ζώων στην Αφρική Ένα διαφορετικό ταξίδι σε καταφύγιο ζώων στη Ναμίμπια, στη Νότια Αφρική, προσφέρει μέσω διαγωνισμού ο ΟΤΕ TV, αποκλειστικά για τους συνδρομητές του, σε συνεργασία με το Discovery Channel.

Ο νικητής του διαγωνισμού, μαζί με ένα ακόμη άτομο, θα περάσει έξι μέρες στο μαγευτικό βιότοπο Naankuse, προσφέροντας εθελοντική εργασία για την φροντίδα και την περίθαλψη των ζώων.

Το καταφύγιο Naankuse στη Ναμίμπια, όπου πραγματοποιούνται γυρίσματα του Discovery Channel, φιλοξενεί ορφανά και τραυματισμένα άγρια ζώα, όπως λιοντάρια, λεοπαρδάλεις, τσίτα, άγριους σκύλους, μπαμπουίνους καθώς και ζώα αγροκτήματος. Τα δύο άτομα που θα ταξιδέψουν στην Αφρική, θα φιλοξενηθούν στο καταφύγιο, ενώ την τελευταία ημέρα θα μείνουν σε πολυτελές κατάλυμα του Naankuse.

Για τη συμμετοχή τους, οι συνδρομητές του OTE TV μπορούν, έως τις 23/06/13, να στείλουν το γραπτό μήνυμα «ote tv» στο 54260 προκειμένου να μπουν στην κλήρωση για το ταξίδι.

O OTE TV μεταδίδει το Discovery Channel μαζί με το Discovery HD Showcase, το Discovery Science και το ID Investigation Discovery και συνολικά 7 κανάλια με ντοκιμαντέρ. Από τα δημοφιλέστερα κανάλια παγκοσμίως, το Discovery Channel προβάλλει ντοκιμαντέρ και εκπομπές με θέμα την τεχνολογία, την επιστήμη, την ιστορία, την εξερεύνηση και την περιπέτεια.

Οι συνδρομητές του OTE TV μπορούν να απολαύσουν θεματικά κανάλια με αθλητικά, ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ, παιδικά προγράμματα, μουσική, εκπομπές lifestyle και ενημέρωση από όλο τον κόσμο, και συνολικά περισσότερα από 70 ψηφιακά κανάλια, από τα οποία τα 17 σε υψηλή ευκρίνεια.

 

Πηγή:http://www.newsbeast.gr