Επικαιρότητα

Planet: Μεγάλες Γιορτές Ανταποδοτικής ανακύκλωσης

Planet: Μεγάλες Γιορτές Ανταποδοτικής ανακύκλωσης Η σειρά απορρυπαντικών planet στα πλαίσια της φιλοσοφίας της για σεβασμό στο περιβάλλον στηρίζει τις «Μεγάλες Γιορτές Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης για τους μαθητές σε Δήμους σε όλη την Ελλάδα», που διοργανώνει η Ανταποδοτική Ανακύκλωση, το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα Ανταποδοτικής Εναλλακτικής Διαχείρισης και Ανακύκλωσης Συσκευασιών.

Οι «Μεγάλες Γιορτές Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης» είναι μια πρωτοβουλία που στοχεύει στην ευαισθητοποίηση και εξοικείωση των παιδιών και των νέων με την διαδικασία της ανακύκλωσης. Η εν λόγω δράση πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας Κου Καρόλου Παπούλια, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.

Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, οι μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ανά σχολικό τμήμα, προσκαλούνται να ανακυκλώσουν μεταλλικές, πλαστικές και γυάλινες συσκευασίες στα Ολοκληρωμένα Κέντρα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης και να κερδίσουν πλούσια δώρα, ως επιβράβευση της ενεργούς συμμετοχής τους στην προστασία του περιβάλλοντος. Οι «Μεγάλες Γιορτές Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης για τους μαθητές» θα διαρκέσουν μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου 2011.

Σε συνέχεια της προσπάθειας για την προστασία του περιβάλλοντος και της ευαισθητοποίησης των πολιτών προς αυτήν την κατεύθυνση, η Rolco και τα planet θα συνεχίσουν να στηρίζουν την ανταποδοτική ανακύκλωση με παρόμοιες ενέργειες, καθώς και με την αποκλειστική χορηγία των Ολοκληρωμένων Κέντρων Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης.

 

Πηγή:http://www.qualitynet.gr