Επικαιρότητα

Πρωτότυπο εικαστικό ταξίδι στο Τρένο στο Ρουφ

Πρωτότυπο εικαστικό ταξίδι στο Τρένο στο Ρουφ Ένα πρωτότυπο εικαστικό ταξίδι σε δώδεκα κουπέ του Τρένου στο Ρουφ ξεκινά στις 7 Ιουνίου. Δώδεκα νέοι καλλιτέχνες-τελειόφοιτοι και απόφοιτοι του εργαστηρίου ζωγραφικής της ΑΣΚΤ διαμορφώνουν, με την επιμέλεια του ομότιμου καθηγητή της Σχολής, Γιάννη Ψυχοπαίδη, μια συνολική εικαστική πρόταση με θέμα το ταξίδι και τους ταξιδιώτες.

Ζωγραφική, μικτά υλικά, κατασκευές στον χώρο και βιντεοπροβολές συνθέτουν μια εικαστική εγκατάσταση όπου το ιδιωτικό συνδέεται με το δημόσιο, το προσωπικό γίνεται συλλογικό και το ιδιωτικό βίωμα του ταξιδιού μετασχηματίζεται σε κοινή εμπειρία μέσα σε ένα βαγόνι τέχνης, που διαρκώς ταξιδεύει για να ανακαλύψει καινούργιους τόπους και σταθμούς φαντασίας, ευαισθησίας και πρωτότυπης καλλιτεχνικής έκφρασης.

Συμμετέχουν οι: Στέφανος Αθάνατος, Άντα Αναστασέα, Ανδριάνα Δαούτη, Λητώ Κάττου, Λία Κουτελιέρη, Χριστίνα Μαϊφόσιη, Φωτεινή Παλπάνα, Χρήστος Παπασωτηρίου, Παναγιώτης Προφήτης, Μπέσσυ Ράλλη, Ελένη Φυλαχτίδου και Γιάννης Χειμωνάκης.

 

Πηγή:http://www.in.gr