Επικαιρότητα

ΜΙΝΙ Paceman by Roberto Cavalli για την καταπολέμηση του AIDS

ΜΙΝΙ Paceman by Roberto Cavalli για την καταπολέμηση του AIDS Οι δημοπρασίες ΜΙΝΙ με την υπογραφή διάσημων σχεδιαστών μόδας στο Life Ball έχουν αποφέρει, από το 2001 πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ, ενώ στους οίκους μόδας που έχουν αφήσει το στίγμα τους στις επιφάνειες των ρετρό προτάσεων συγκαταλέγονται οι DSQUARED, η Diesel, ο οίκος Missoni, o Versace, οι Agent Provocateur, η Diane von Furstenberg και o Gianfranco Ferre.

Συνεχίζοντας την παράδοση που έχει δημιουργήσει τα τελευταία 13 χρόνια, η ΜΙΝΙ συμμετέχει ενεργά και φέτος στο ετήσιο φιλανθρωπικό γεγονός Vienna Life Ball το οποίο διοργανώνεται στην αυστριακή πόλη με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για την πρόληψη και την καταπολέμηση του AIDS.

Όπως κάθε χρόνο, η συμμετοχή της ΜΙΝI, φέρει την σφραγίδα ενός διάσημου σχεδιαστή μόδας που, για φέτος, είναι ο Roberto Cavalli.

Η φίρμα παρέδωσε στα χέρια του Ιταλού σχεδιαστή ένα ΜΙΝΙ Paceman το οποίο και μεταμορφώνεται, ενσωματώνοντας το γνώριμο αισθητικό αποτύπωμα του R. Cavalli, με σκοπό να δημοπρατηθεί στο πλαίσιο και για τους σκοπούς της φιλανθρωπικής διοργάνωσης Life Ball που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Μαΐου 2013.

Σε ό,τι αφορά τον ιδιαίτερο αισθητικό του χαρακτήρα το Paceman by Cavalli ξεχωρίζει από την ιριδίζουσα βαφή που παραλλάσσει από χρυσό σε καφέ ανάλογα με το φως και το έμβλημα του Ιταλού σχεδιαστή στην οροφή.

Τα πλήρη στοιχεία του μοναδικού Paceman θα γίνουν γνωστά στα αποκαλυπτήρια που θα γίνουν μία ημέρα νωρίτερα από την φιλανθρωπική εκδήλωση στις 24 Μαΐου 2013.

 

Πηγή:http://auto.in.gr