Επικαιρότητα

Ανακυκλώστε το παλιό σας ποδήλατο και βγείτε κερδισμένοι!

Ανακυκλώστε το παλιό σας ποδήλατο και βγείτε κερδισμένοι! Το ποδήλατο έχει γίνει, η πλέον αγαπημένη επιλογή για οικονομική και οικολογική μετακίνηση και τα Praktiker, με μια πρωτότυπη και πρακτική ενέργεια ανακύκλωσης ποδηλάτων, δίνουν την ευκαιρία στους σύγχρονους αναβάτες να βγουν για ποδηλατοδιαδρομές… με κέρδος!

Από τις 22/04 ως και τις 29/05 τα Praktiker σας προσκαλούν να ανακυκλώσετε το παλιό σας ποδήλατο σε οποιοδήποτε από τα 14 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και να κερδίσετε απευθείας μια δωροεπιταγή 20 ευρώ για αγορά νέου ποδηλάτου αξίας 100 ευρώ και άνω.

Στα καταστήματα Praktiker και στο www.praktiker.gr οι Έλληνες λάτρεις του ποδηλάτου θα βρουν αυτό που είναι κατάλληλο για τις δικές τους απαιτήσεις, διαλέγοντας από μια μεγάλη ποικιλία μοντέλων που περιλαμβάνει αναδιπλούμενα ποδήλατα, ποδήλατα βουνού (mountain), ποδήλατα full suspension και city trekking, ενδεικτικά όπως:

- ΠΟΔΗΛΑΤΟ EVEREST EXTREME 24" – 149,00€ / ΤΙΜΗ ΜΕ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ 129,00€

- ΠΟΔΗΛΑΤΟ FITNESS SINTERO 28" ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ & ΑΝΔΡΙΚΟ – 239,00€ / ΤΙΜΗ ΜΕ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ 219,00€

- ΠΟΔΗΛΑΤΟ EVEREST SUNNY 20" ΑΣΗΜΙ/ΜΑΥΡΟ - 129,00€ / ΤΙΜΗ ΜΕ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ 109,00€

Επιπλέον, στα Praktiker θα βρείτε την τελευταία τάση της ποδηλασίας που δεν είναι άλλη από το ηλεκτρικό ποδήλατο, το οποίο ξεπερνάει την έννοια του απλού ποδηλάτου αφού διαθέτει ηλεκτροκινητήρα με διάφορα επίπεδα ενίσχυσης, ώστε να βοηθάει τον αναβάτη, αυξάνοντας τη δύναμη του πεταλιού.

- ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ KYROS EBA201A ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ – 849,00 ευρώ/ ΤΙΜΗ ΜΕ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ 829,00 ευρώ

Τα Praktiker «πιστεύουν» στο ποδήλατο, ανανεώνοντας και εμπλουτίζοντας διαρκώς την γκάμα των μοντέλων και αξεσουάρ ποδηλασίας που διαθέτουν, η οποία αριθμεί 100 διαφορετικά ποδήλατα, σε πολλά σχέδια και χρώματα.

Μέσα από πληθώρα πρακτικών και οικονομικών λύσεων, για κάθε «βαλάντιο», τα Praktiker «απαντούν» στις ανάγκες του Έλληνα ποδηλάτη, κάθε ηλικίας, για να βρίσκει εύκολα όσα χρειάζεται και να ποδηλατεί με ασφάλεια, ευκολία, άνεση και στυλ!

 

Πηγή:http://www.newsbeast.gr