Επικαιρότητα

Πυλώνας φωτισμού από το γήπεδο του ΟΦΗ έπεσε σε σπίτια και αυτοκίνητα

Πυλώνας φωτισμού από το γήπεδο του ΟΦΗ έπεσε σε σπίτια και αυτοκίνητα Ο νοτιάς που σαρώνει από το πρωί την Κρήτη φαίνεται ότι είχε ολέθρια αποτελέσματα στην περιοχή των Καμινίων, όπου βρίσκεται το γήπεδο του ΟΦΗ. Ο πυλώνας φωτισμού που βρίσκεται πάνω από τη θύρα 1 του γηπέδου, φαίνεται ότι υποχώρησε από την πίεση των θυελλωδών ανέμων και η τεράστια σιδερένια κατασκευή προσγειώθηκε πάνω σε τρία αυτοκίνητα και ένα σπίτι, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 10:30 και επικράτησε πολύ μεγάλη αναστάτωση στην περιοχή αφού οι κάτοικοι δεν πίστευαν στα μάτια τους. Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική υπηρεσία προκειμένου να δει πως μπορεί να βοηθήσει στην ανέλκυση της τεράστιας κατασκευής ενώ – ευτυχώς – κανείς δεν έπαθε τίποτα από την πτώση. Την ώρα που ο πυλώνας έπεφτε κανείς άνθρωπος δεν περνούσε από κάτω ωστόσο οι υλικές ζημιές που προκλήθηκαν, λένε οι πληροφορίες, είναι μεγάλες.

Ακυρώσεις πτήσεων από τους θυελλώδεις νοτιάδες

Την ίδια ώρα από τους θευλλώδεις ανέμους που πνέουν σε ολόκληρη την Κρήτη έχουν ακυρωθεί ακυρώσεις πτήσεων στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου. Ειδικότερα, από το αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» ακυρώθηκαν δύο πτήσεις, ενώ λίγο μετά τις 9 το πρωί τρία αεροσκάφη -δύο της Αegean και το ένα τρίτο που εκτελούσε πτήση από το Τελ Αβίβ και είχαν ως προορισμό το Ηράκλειο- αναγκάστηκαν να κατευθυνθούν προς το «Ελ. Βενιζέλος» λόγω… των δυνατών νοτιάδων.

 

Πηγή:http://www.protothema.gr