Επικαιρότητα

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΝΕΡΟΥ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΝΕΡΟΥ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ Με αφορμή την παγκόσμια μέρα νερού η Εναλλακτική ∆ράση για ποιότητα ζωής, η Πρωτοβουλία για τη μη ιδιωτικοποίηση του νερού στην Ελλάδα «SAVE GREEK WATER»,η κίνηση Συμμετοχικό Ενωτικό Κίνημα εργαζομένων και συνταξιούχων για ∆ημόσια ΕΥ∆ΑΠ, η ομάδα Σπιθάρι, ο Σύλλογος Φίλων του αρχαιολογικού μουσείου Μαραθώνα,ο Εξωραϊστικός σύλλογος Ζούμπερι, o Αναπτυξιακός και Επιστημονικός Σύνδεσμος Πολιτών Ανατολικής Αττικής και άλλες συλλογικότητες οργανώνουν σειρά δράσεων, για την ευαισθητοποίηση των πολιτών, σχετικά με τις διαπιστωμένες από τη διεθνή εμπειρία ολέθριες επιπτώσεις της επαπειλούμενης ιδιωτικοποίησης του νερού στη χώρα μας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΣΧΕΔΙΑΖΟΜΕΝΗ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ

ΠΡΩΙ 11πμ - Μαζική κινητοποίηση στο φράγμα του Μαραθώνα Για διευκόλυνση στη μετακίνηση από το κέντρο προς το Μαραθώνα θα υπάρξει πούλμαν με κόστος 5 Ευρώ.

Η διαδρομή θα είναι η εξής:

• 9 πμ: Αναχώρηση από Βούλα (στο πάρκινγκ της κεντρικής πλατείας μπροστά στη εκκλησία του Αγ Ιωάννη), Λ. Βουλιαγμένης με στάσεις στη διασταύρωση Βουλιαγμένης και Αλίμου (9.10 πμ) και στο Πολυκλαδικό Λύκειο (9.20πμ), Πλατεία Συντάγματος.

• 9.30 πμ: Στάση πριν από τα φανάρια του Άγνωστου Στρατιώτη.

• 9.45 πμ: Λεωφόρος Μεσογείων (Στάση στο σταθμό Μετρό Εθνικής Άμυνας).

Δηλώσεις συμμετοχής και στάσεις επιβίβασης - Μαρία Κορομηλά τηλ.: 2108991145 - 6940308757

ΑΠΟΓΕΥΜΑ 6μμ - Ποδηλατοπορεία

Η συνάντηση και εκκίνηση θα γίνει από την Πλατεία Συντάγματος με συμβολικό προορισμό τα γραφεία της ΕΥ∆ΑΠ στο Γαλάτσι. Η ποδηλατοπορεία, στην επιστροφή, θα καταλήξει στο α υτοδιαχειριζόμενο Πάρκο Ναυαρίνου

ΒΡΑΔΥ 8.30 μμ - Αυτοδιαχειριζόμενο πάρκο Ναυαρίνου Ανοιχτή εκδήλωση - συζήτηση με προβολή οπτικού υλικού για την ιδιωτικοποίηση του νερού. Η βραδιά θα κλείσει με «Πάρτι Νερού» με τραγούδια εμπνευσμένα και αφιερωμένα στο νερό.

 

Πηγή: