Επικαιρότητα

Ανακυκλώνοντας μαζί με τη NIKAS!

Ανακυκλώνοντας μαζί με τη NIKAS! Μια επιτυχημένη γιορτή ανακύκλωσης διοργάνωσε η εταιρεία αλλαντικών NIKAS με τη σειρά προϊόντων «NIKAS Junior» με σκοπό να μάθουν τα παιδιά τη σημασία της ανακύκλωσης για το περιβάλλον.

Στη γιορτή, που έγινε σε συνεργασία με την ΤΕΧΑΝ-Περιβαλλοντική Διαχείριση, στο Ολοκληρωμένο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης του δήμου Αθηναίων, τα παιδιά του 11ου Δημοτικού σχολείου του Πειραιά είχαν την ευκαιρία να ανακυκλώσουν στην πράξη και να διασκεδάσουν, συμμετέχοντας σε διαγωνισμό στον οποίο έπρεπε να βρουν το χαμένο... παριζάκι!

Το εορταστικό κλίμα ενισχύθηκε από ξυλοπόδαρους και ζογκλέρ, που ανέλαβαν να μεταδώσουν στα παιδιά την αξία της ανταποδοτικής ανακύκλωσης με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο. Πρωταγωνιστικό ρόλο στη γιορτή είχε ο μεγάλος διαγωνισμός ανακύκλωσης, μέσα από τον οποίο οι μικροί ανακυκλωτές κέρδισαν πλούσια δώρα.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν η Brand Manager της Π.Γ. ΝΙΚΑΣ ΑΒΕΕ Χρυσάνθη Κοροπούλη, καθώς και προσωπικότητες από το χώρο του αθλητισμού και της showbiz όπως η Ολυμπιονίκης Υδατοσφαίρισης Εύη Μωραïτίδου, ο γνωστός ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης και ο τραγουδιστής Θάνος Τζάνης, ο οποίος ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους με γνωστές και αγαπημένες επιτυχίες του.

 

Πηγή:http://www.newsbeast.gr