Επικαιρότητα

Ενεργειακοί Ανελκυστήρες της Otis Eλλάδας & Κύπρου σε Ξενοδοχειακό Συγκρότημα στην Πάφο

Ενεργειακοί Ανελκυστήρες της Otis Eλλάδας & Κύπρου σε Ξενοδοχειακό Συγκρότημα στην Πάφο Η Otis Ελλάδας και Κύπρου, θυγατρική της Otis Elevator Company, ανέλαβε την εγκατάσταση 11 ανελκυστήρων Gen2® στο νέο πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα 5- αστέρων «King Evelthon Beach Hotel & Resort» του ομίλου Tsokkos Hotels στην Πάφο της Κύπρου.

Οι ανελκυστήρες που θα εγκατασταθούν, θα ενσωματώνουν τη τεχνολογία-σύστημα κίνησης ReGen™drive,το οποίο μειώνει την κατανάλωση ενέργειας έως και 75% σε σύγκριση με τα συμβατικά συστήματα, επιστρέφοντας την ενέργεια που παράγεται κατά την κίνηση του ανελκυστήρα στο δίκτυο του ξενοδοχείου, ώστε στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί από άλλες λειτουργίες.

Ο κ. Νάσος Μπίκας, Διευθύνων Σύμβουλος της Otis Ελλάδας και Κύπρου, δήλωσε «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αποτελούμε μέρος του σημαντικού αυτού έργου.Πιστεύω ότι η μακροχρόνια σχέση μας με τον πελάτη και η εμπιστοσύνη του στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας μας αποτέλεσαν καθοριστικούς παράγοντες στην επιλογή μας.» Το «King Evelthon Beach Hotel & Resort», αναμένεται να ανοίξει το Μάιο του τρέχοντος έτους. Η τελευταία αυτή προσθήκη στην αλυσίδα των TsokkosHotels θα διαθέτει 250 δωμάτια, 100.000 τετραγωνικά μέτρα εξωτερικών χώρων, χώρους ψυχαγωγίας, εστίασης και αθλητισμού.

 

Πηγή:http://www.energia.gr