Επικαιρότητα

Ηλιούπολη: Ενημέρωση στα Σχολεία για το Πράσινο και το Περιβάλλον

Ηλιούπολη: Ενημέρωση στα Σχολεία για το Πράσινο και το Περιβάλλον Η Διεύθυνση Πρασίνου του Δήμου Ηλιούπολης υλοποιεί πρόγραμμα ενημέρωσης για το πράσινο και το περιβάλλον σε όλα τα σχολεία της πόλης.

Στόχος του προγράμματος είναι η ευαισθητοποίηση στα θέματα της προστασίας του περιβάλλοντος και της φροντίδας των δέντρων και των φυτών και η παροχή σχετικών χρήσιμων οδηγιών και πληροφοριών στους μαθητές, για την ανάπτυξη οικολογικής συνείδησης από τη μικρή τους ηλικία, που θα τους ακολουθεί σε όλη τη μετέπειτα ζωή τους.

Η πρώτη ενημέρωση έχει προγραμματιστεί για την 1η Φεβρουαρίου, ημέρα Παρασκευή, και ώρα 08.15΄έως 09.45΄, στο 7ο Δημοτικό Σχολείο. Την ενημέρωση στους μικρούς μαθητές και τους δασκάλους τους θα κάνει η κα Βάσω Τζόβα, γεωπόνος του Δήμου.

Θα ακολουθήσει δεύτερος κύκλος ενημέρωσης πάνω σε θέματα πυροπροστασίας, από το τμήμα Πυρασφάλειας του Δήμου. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Αντιδήμαρχο Πόλης, κ. Χρήστο Καλαρρύτη, στα τηλ. 210 9970017 και 6972775934.

 

Πηγή:http://www.energia.gr