Επικαιρότητα

Διακρίσεις σε ξενοδοχεία Ρόδου-Κω

Διακρίσεις σε ξενοδοχεία Ρόδου-Κω Κορυφαίες διακρίσεις απέσπασαν για μία ακόμα φορά ξενοδοχεία της περιοχής μας μετά από ψηφοφορία των πελατών τους αποδεικνύοντας ότι η Ρόδος αλλά και η Κως τα δύο νησιά με τις σημαντικότερες μονάδες στα Δωδεκάνησα βρίσκονται δικαιολογημένα στους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, τέσσερα Ελληνικά ξενοδοχεία συγκαταλέγονται ανάμεσα στα 99 δημοφιλέστερα του κόσμου, όπως ανακοίνωσε η Γερμανική ιστοσελίδα www.HolidayCheck.de. Τα αποτελέσματα προέκυψαν μέσα στο χρόνο που πέρασε μετά τις αξιολογήσεις 780.000 ατόμων από 52χώρες.

Ειδικά θα πρέπει να σταθούμε στο γεγονός ότι τα ξενοδοχεία αυτά πήραν το βραβείο Holiday Check Award 2013 καθώς τα επιβράβευσαν οι ίδιοι οι πελάτες τους για τις υπηρεσίες τους και την ποιότητα των διακοπών που προσφέρουν, εντάσσοντάς τα σε ειδικές κατηγορίες.

Συγκεκριμένα, βραβείο Holiday Check Award 2013 απονεμήθηκε στα παρακάτω ελληνικά ξενοδοχεία, ανά κατηγορία:

• Hotel Horizon Beach Resort στην Κω: "δημοφιλέστερο της χώρας"

• Hotel Corissia Beach στην Κρήτη: "παραθεριστικές διακοπές"

• Ikaros Beach Resort & Spa, στην Κρήτη: "οικογενειακές διακοπές"

• Hotel Kalithea Horizon Royal στη Ρόδο: "διακοπές για ζευγάρια"

Το Holiday Check Award διεκδικούν πάνω από 150.000 ξενοδοχεία σε 220 χώρες του κόσμου ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι η εγκυρότητα των βραβείων, τα οποία απονέμονται σε 7 κατηγορίες, συνίσταται στα αυστηρά κριτήρια με τα οποία γίνεται η αξιολόγηση.

Η βράβευση προϋποθέτει τη βαθμολόγηση στη συγκεκριμένη κατηγορία με τουλάχιστον 5 "ήλιους" (άριστα), σε κλίμακα 1 έως 6, απαιτούνται τουλάχιστον 40 αξιολογήσεις πελατών και ποσοστό περαιτέρω συστάσεων 90% και πάνω.

Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί ότι απονεμήθηκε και το βραβείο Holiday Check Tophotel 2013, που αφορά τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία σε συγκεκριμένους τουριστικούς προορισμούς. Και σε αυτή την κατηγορία βραβείου υπάρχουν ξενοδοχεία της περιοχής τόσο στη Ρόδο όσο και στην Κω.

 

Πηγή:http://www.rodiaki.gr