Επικαιρότητα

Πρασινίζει το Λαύριο με πρωτοβουλία δύο νοσοκομείων

Πρασινίζει το Λαύριο με πρωτοβουλία δύο νοσοκομείων Τα δενδρύλλια, τα οποία κοσμούσαν τον περιβάλλοντα χώρο των νοσοκομείων ΥΓΕΙΑ και ΜΗΤΕΡΑ κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων, παραδόθηκαν χθες στο δήμο Λαυρεωτικής, με σκοπό τη φύτευσή τους στην περιοχή των Λεγραινών που επλήγη από τις πυρκαγιές του καλοκαιριού του 2012.

«Τέτοιου τύπου ενέργειες συμβάλλουν αποφασιστικά στην επούλωση των πληγών που μας άφησαν οι πυρκαγιές στην περιοχή και αποτυπώνουν με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο την ευαισθησία σας για την περιοχή μας και το περιβάλλον μας» δήλωσε ο δήμαρχος Λαυρεωτικής Κωνσταντίνος Λεβαντής, ευχαριστώντας τη διοίκηση του ομίλου ΥΓΕΙΑ.

«Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ με γνώμονα την ολοκληρωμένη περιβαλλοντική διαχείριση, αναλαμβάνει πρωτοβουλίες που έχουν ως στόχο τη συνεχή προστασία της υγείας, δημόσιας και ιδιωτικής. Η φροντίδα και βιωσιμότητα του περιβάλλοντος, άλλωστε, είναι δύο από τις πιο ξεκάθαρες δεσμεύσεις του Ομίλου ΥΓΕΙΑ. Πιστεύουμε ότι η πρωτοβουλία αυτή ανταποκρίνεται στο υψηλό αίσθημα ευθύνης που διακατέχει όλους μας απέναντι στο περιβάλλον και ευελπιστούμε ότι θα δώσει μια νέα πνοή στην πληγείσα περιοχή» είπε από την πλευρά της η διευθύνουσα σύμβουλος του Ομίλου ΥΓΕΙΑ Αρετή Σουβατζόγλου.

 

Πηγή:http://www.newsbeast.gr