Επικαιρότητα

Wonder Festival

Wonder Festival Πενήντα Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και Εθελοντικοί οργανισμοί συμμετείχαν στο WONDER FESTIVAL, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 2 Οκτωβρίου 2011, στην Τεχνόπολη, του Δήμου Αθηναίων (Γκάζι).

Το φεστιβάλ αυτό ήταν αφιερωμένο στις δράσεις εθελοντικών ομάδων και MKO, οι οποίες προσφέρουν έργο σε όλα τα επίπεδα. Στο Wonder Festival συμμετείχαν και πολλές περιβαλλοντικές ομάδες και ΜΚΟ, όπως η Greenpeace, o Αρχέλων, οι Υδροναύτες κι άλλες.

Στην εξαιρετικά επιτυχημένη αυτή διοργάνωση, οι ομάδες είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή, να ανταλλάξουν ιδέες και προβληματισμούς, να παρουσιάσουν το έργο και τις δραστηριότητές τους σε πολύ μεγάλο αριθμό επισκεπτών, καθώς επίσης να γνωριστούν οι εθελοντές μεταξύ τους και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους .

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, το WONDER FESTIVAL είναι το φεστιβάλ των θαυμάτων!!!

Την ομάδα διοργάνωσης αποτελούν εθελοντές διαφόρων ειδικοτήτων και ενδιαφερόντων που κινητοποιούνται από τη δύναμη της ομάδας, της αλληλεγγύης και της προσφοράς. «Η έμπνευση μας είναι οι εθελοντικές ομάδες και η δράση μας απευθύνεται σε αυτές και στο έργο τους.»

 

Πηγή:http://www.wonderfestival.gr/index.html