Επικαιρότητα

Σε χριστουγεννιάτικο πνεύμα αλιγάτορες στη Λουιζιάνα

Σε χριστουγεννιάτικο πνεύμα αλιγάτορες στη Λουιζιάνα Ένα διαφορετικό και όσο γίνεται πιο γλυκό πρόσωπο ζώων της άγριας φύσης θέλησαν να προβάλουν οι ιδιοκτήτες φάρμας στη Λουιζιάνα.

Και για να είναι και στο πνεύμα των γιορτών έντυσαν δύο από τους είκοσι συνολικά αλιγάτορες που στεγάζονται εκεί με τη στολή του Άγιου Βασίλη.

Το εγχείρημα δεν ήταν καθόλου εύκολο καθώς για να χωρέσουν τη στολή στα επικίνδυνα αυτά ζώα, χρειάστηκε τα χέρια τους να περάσουν ξυστά από τα κοφτερά τους δόντια.

Ωστόσο οι ίδιοι ισχυρίζονται ότι η προσπάθεια τους άξιζε τον κόπο γιατί περνάει στους επισκέπτες και ειδικότερα στα παιδιά το μήνυμα ότι δεν πρέπει να φοβούνται τα ζώα αυτής της κατηγορίας.

Μάλιστα για να μεταδώσουν τη φιλοσοφία αυτή, οι ιδιοκτήτες της φάρμας David και Karen Milliken δανείζουν τα μεταμφιεσμένα ζώα σε γιορτές και σχολικές εκδηλώσεις, προκειμένου, όπως λένε, τα παιδιά να ξεπεράσουν τη φοβία τους απέναντι σε αυτά.

Μέχρι στιγμής η φάρμα Milliken περιλαμβάνει είκοσι αλιγάτορες, τρία ρακούν, δύο αλεπούδες, δύο λύκους, τρεις χελώνες και μία αγριόγατα.

 

Σε χριστουγεννιάτικο πνεύμα αλιγάτορες στη Λουιζιάνα

Σε χριστουγεννιάτικο πνεύμα αλιγάτορες στη Λουιζιάνα

Πηγή:http://www.newsbeast.gr