Επικαιρότητα

Γιορτή ανακύκλωσης στο Άστρος

Γιορτή ανακύκλωσης στο Άστρος Οι κάτοικοι του Άστρους θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την ανακύκλωση την Κυριακή 18/11, 10:00 π.μ. – 6:00 μ.μ. στον υπαίθριο χώρο του «U ASTROUS».Η προσπάθεια αυτή διοργανώνεται από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Νηπιαγωγείου Αστρους και το Φορέα Διαχείρισης Πάρνωνα – Μουστού.

Η Γιορτή θα περιλαμβάνει τη δημιουργία κατασκευών από ανακυκλώσιμα υλικά, την προβολή video για την ανακύκλωση, περιβαλλοντικά παιχνίδια, εκπαιδευτικές δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους και άλλα πολλά.

Στο bazaar μας θα έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές χειροποίητες ανακυκλωμένες κατασκευές.

Θα υπάρχει επίσης ένα εικαστικό εργαστήρι όπου οι ενήλικες και τα παιδιά θα δημιουργήσουν διάφορα ανακυκλωμένα αντικείμενα, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα να κερδίσει ο κόσμος πολλά δώρα στη λαχειοφόρο αγορά.

Κατά τη διάρκεια της Γιορτής μπορούν όλοι οι συμμετέχοντες να φέρουν υλικά και αντικείμενα που ανακυκλώνονται τα οποία θα χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία κατασκευών διαφόρων χρήσεων.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΟΡΤΗΣ

10:00 – 11:00: Προβολή video για τους μικρούς μας φίλους

11:00 – 14:00: Τραγούδια & Παιχνίδια με θέμα την ανακύκλωση

14:00 – 18:00: Ζωγραφική & Δημιουργία κατασκευών με ανακυκλώσιμα υλικά

 

Πηγή:http://www.newsit.gr