Επικαιρότητα

Λονδρέζικο λεωφορείο «μεταμορφώθηκε» σε παμπ!

Λονδρέζικο λεωφορείο «μεταμορφώθηκε» σε παμπ! Αυτά τα δύο, λοιπόν, σκέφτηκε να συνδυάσει ο 41χρονος Βρετανός Colin Flitter, γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι θα είχε μεγάλη επιτυχία προσφέροντας άφθονη μπίρα και scotch μέσα σε ένα παραδοσιακό, διώροφο, κόκκινο λονδρέζικο λεωφορείο. Και δεν είχε άδικο!

Κάπως έτσι δημιουργήθηκε το δημοφιλές πια «On Hop Inn!», που δεν είναι τίποτα άλλο από μια κλασική βρετανική παμπ επάνω σε τέσσερις τροχούς, που κάνει πολλά δρομολόγια… στη διασκέδαση.

Ο 41χρονος ιδιοκτήτης αγόρασε το κλασικό κόκκινο λεωφορείο Routemaster του 1966, μετατρέποντας τον πρώτο όροφο σε ένα πλήρως λειτουργικό μπαρ και τον δεύτερο σε έναν άνετο χώρο όπου μπάντες και live συγκροτήματα δίνουν καθημερινά… ρέστα στη διασκέδαση των θαμώνων!

«Η ιδέα μου ήρθε μετά πό μια επίσκεψή μου στην Αμερική, όπου είδα ένα παρόμοιο λεωφορείο σταθμευμένο έξω από μια αγγλική παμπ στο Ορλάντο της Φλόριντα. Εκεί είχε μόνο διακοσμητικό ρόλο… Εγώ ήθελα κάτι πιο χρηστικό!», λέει ο κ. Flitter.

Γνωρίζοντας ήδη μεγάλη επιτυχία στους δρόμους του Λονδίνου για πολλά χρόνια, σήμα-κατατεθέν της βρετανικής πρωτεύουσας, το κλασικό διώροφο λεωφορείο συνεχίζει πλέον να εξυπηρετεί τους επιβάτες του στη νυχτερινή διασκέδαση, με μεγάλη μάλιστα επιτυχία!

 

Λονδρέζικο λεωφορείο «μεταμορφώθηκε» σε παμπ!

Λονδρέζικο λεωφορείο «μεταμορφώθηκε» σε παμπ!

Πηγή:http://www.perierga.gr