Επικαιρότητα

Ανακύκλωση αποβλήτων στην παραλία Πίσω Γιάλια της Άνδρου

Ανακύκλωση αποβλήτων στην παραλία Πίσω Γιάλια της Άνδρου Η γραφική παραλία Πίσω Γιάλια στην Άνδρο δεν έχει μόνο τοπίο όμορφο, πράσινο, και υπέροχα πεντακάθαρα νερά, αλλά έχει και όλες τις ανέσεις και τις παροχές που την κάνουν ελκυστική στους επισκέπτες της.

Το snack bar που λειτουργεί διαθέτει όλα τα απαραίτητα δροσιστικά ποτά αλλά και ελαφρά εδέσματα. Πρόκειται για παραλία δύσκολα προσβάσιμη που όμως λόγω του μοναδικού χαρακτήρα του τοπίου της, σφύζει καθημερινά από λουόμενους. Η αυξημένη επισκεψιμότητα προκαλεί σημαντική κατανάλωση τρωφίμων και ποτών, έτσι κρίθηκε σκόπιμο να τοποθετηθούν οι απαραίτητοι κάδοι για την ανακύκλωση των απορριμάτων. Είναι πραγματικά εντυπωσιακός ο τρόπος που οι λουόμενοι ανταποκρίνονται στη διαδικασία συλλογής των απορριμάτων, ενώ κατά τη διάρκεια της παρουσίας μας δεν παρατηρήθηκε κανένα ίχνος σκουπιδιού στην πανέμορφη παραλία.

Στα Πίσω Γιάλια η ανακύκλωση αποτελεί κοινή συνείδηση, ενώ τέτοιες πρωτοβουλίες και ενέργειες δεν θα έπρεπε να αποτελούν είδηση....Θα έπρεπε απλά η ανακύκλωση να πραγματοποιείται σε κάθε κοινόχρηστο και ιδιωτικό χώρο, συνεπώς το καλό παράδειγμα της παραλίας στα Πίσω Γιάλια είναι γόνιμο να αναδειχθεί σήμερα.

 

Ανακύκλωση αποβλήτων στην παραλία Πίσω Γιάλια της Άνδρου