Επικαιρότητα

Ανθοκομική έκθεση στην Πλατεία Κοτζιά 6-21 Oκτωβρίου

Ανθοκομική έκθεση στην Πλατεία Κοτζιά 6-21 Oκτωβρίου Με το μήνυμα: «Επιστροφή στην πόλη μας» και σκοπό την ενίσχυση της οικολογικής συνείδησης, άνοιξε τις πύλες της, χθες, Σάββατο 6 Οκτωβρίου,στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Πλατεία Κοτζιά),η Ανθοκομική Έκθεση του δήμου Αθηναίων.

Ο καθιερωμένος θεσμός της Αθήνας, διοργανώνεται σε συνεργασία με τους Φυτωριούχους Αττικής, παρέχοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες της έκθεσης να προμηθευτούν σε προσιτές τιμές, περισσότερα από 600 είδη λουλουδιών και φυτών, από Έλληνες παραγωγούς αλλά και ενημέρωση για καλλιέργειες ανθών και φυτών στο σπίτι.

Τα εγκαίνια τελέστηκαν από τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, χθες, Σάββατο 6 Οκτωβρίου στις 12.00μ.μ. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 21 Οκτωβρίου.

«Η Ανθοκομική Έκθεση αποτελεί παράδοση για την πόλη μας, αφού προσφέρει στους επισκέπτες της ,τη δυνατότητα να αποδράσουν για λίγο από την καθημερινότητα, δίνοντάς τους παράλληλα την ευκαιρία να γνωρίσουν και να αγαπήσουν τη μοναδικότητα των λουλουδιών» τόνισε ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Περιβάλλοντος Άγγελος Αντωνόπουλος.

Ο κύριος Αντωνόπουλος εξήρε την προθυμία με την οποία οι παραγωγοί ανταποκρίνονται, προσφέροντας ελληνικά λουλούδια και φυτά και επισήμανε ότι ο Δήμος Αθηναίων θα συνεχίσει να στηρίζει την Έκθεση, με την άριστη πάντα συνεργασία ,που έχει με τον Συνεταιρισμό.