Επικαιρότητα

Μία “πράσινη” βόλτα με ηλεκτρικό ποδήλατο

Μία “πράσινη” βόλτα με ηλεκτρικό ποδήλατο Μόλις κυκλοφόρησαν 4 νέα μοντέλα ηλεκτρικών ποδηλάτων που αποτελούν μια από τις καλύτερες επιλογές για μια “πράσινη” μετακίνηση μέσα ή έξω από την πόλη.

Το πρώτο μοντέλο είναι το Solex Velosolex και είναι σχεδιασμένο από την ιταλική εταιρεία Pininfarina και το βασικό του χαρακτηριστικό είναι ότι ο πτυσσόμενος σκελετός του Solex χωράει άνετα στο πορτ μπαγκάζ ενός αυτοκινήτου διανύοντας απόσταση μέχρι και 30 μίλια.

Από την άλλη, το μοντέλο Spencer από την Spencer Ivy διαθέτει ένα ρετρό στυλ, μια έξυπνα ενσωματωμένη κλειδαριά για τον σκελετό, καθώς και την επιλογή των μεγεθών των μπαταριών από τον αγοραστή. Το συγκεκριμένο μοντέλο κοστίζει 1.895 δολάρια.

Το Ebco που είναι παρόμοιο με το παραπάνω είναι φθηνότερο, αφού μπορεί να το αγοράσει κανείς με λιγότερα από 1.000 δολάρια ενώ τηρεί όλες τις προϋποθέσεις σύμφωνα με τους κανονισμούς της κυβέρνησης των ΗΠΑ για την κυκλοφορία του. Διαθέτει πίσω σχάρα και φτάνει μέχρι και τα 50 μίλια απόσταση.

Τέλος, το ηλεκτρικό ποδήλατο AVE XH 7 αποτελεί μια επιλογή για off-road εξορμήσεις. Είναι σχεδιασμένο με την βέλτιστη κατανομή βάρους και περιορίζει στο μέγιστο βαθμό τα χτυπήματα.

 

Πηγή:http://www.greenbusiness.gr