Επικαιρότητα

Παθητικό Κτίριο : Ένα μοντέλο για να ζεις & να επιχειρείς

Παθητικό Κτίριο : Ένα μοντέλο για να ζεις & να επιχειρείς Το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο για το Παθητικό Κτίριο και τις εφαρμογές του στην Ελλάδα και την Ευρώπη αποτελεί πραγματικότητα. Μετά από εργασίες και συνεργασίες με τους κορυφαίους επαγγελματίες και τους κεντρικούς φορείς του Παθητικού κτιρίου στην Ελλάδα και διεθνώς, στα πλαίσια της Building Green 2012, το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο για το Παθητικό Κτίριο : Ένα μοντέλο για να ζεις και αν επιχειρείς τον 21ο αιώνα, αποτελεί πραγματικότητα.

Επαγγελματίες, επιστήμονες, ερευνητές, μελετητές, επενδυτές, επιχειρηματικό κοινό, φοιτητές, τεχνικοί και πλήθος άλλων επισκεπτών θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν σε βάθος, να γνωρίσουν και να διαπιστώσουν μέσα από κορυφαίους επαγγελματίες και ομιλητές που συμμετέχουν στο Συνέδριο, τις αρχές, τα πρότυπα και τις προοπτικές ανάπτυξης του Παθητικού Κτιρίου στην Ελλάδα.

Στις 6 Οκτωβρίου 2012, στον συνεδριακό χώρο της Building Green 2012, η συνάντηση των κορυφαίων της Πράσινης Ανάπτυξης και του Παθητικού Κτιρίου συναντώνται και διαμορφώνουν τις εξελίξεις.